Gravidfotografering
Vad kan jag förvänta mig av fotografering av mig som gravid?

Studio Langer är i vanliga fall en reklamfotograf som gillar mycket ljus, korta skärpedjup och natur. Du kan förvänta dig konstnärliga foton på din graviditet - något utöver det vanliga helt enkelt!

Vad ska jag ha för kläder på mig?

När du bokar en gravidfotografering får du låna Studio Langers gravidklänningar. Här finns en hel garderob av drömmiga klänningar till ditt förfogande. Det är bara att prova och se vilken som passar bäst. De finns i flera storlekar.

Hur går det till att anlita gravidfoto?

Börja med att ta kontakt och berätta om dina förhoppningar och förväntningar. Emelie Langer har lång erfarenhet av gravidfoto, bröllopsfoto och reklamfoto. Hon hjälper dig att reda ut vad som passar till just dig, och har alltid minst tusen idéer för hur just din gravidfotografering ska bli något unikt. När ni är överens sker fotograferingen, och därefter väntar urvalsprocessen. Sedan har du de där fantastiska vackra bilderna i din hand.

Fotograf av gravid - pris?

Priset beror på hur komplicerad fotograferingen är. Därför kan ingen kostnad ges innan vi har haft en dialog med dig. Ta kontakt här och berätta gärna mer!