Behöver du hjälp med porträttfotografering i Stockholm eller Dalarna med omnejd? Studio Langer står till din tjänst med smakfulla porträttbilder utöver det vanliga. Titta på smakproverna nedan så får du en känsla för de olika stilarna. Ta kontakt här för att begära offert.

Vilka är kunderna som brukar anlita porträttfotograf?

Vi gör ycket samarbeten med företag och andra kreativa personer. De flesta som brukar anlita Emelie Langer för fotografering är kvinnliga modeller som vill ha bilder till sin portfolio. Dessa jobbar i regel inom mode och behöver ha snygga uppseendeväckande bilder som framhäver deras styrkor. För detta krävs ett tränat kreativt öga och ett lekfullt sinne som är uppmärksamt och modigt.

Vilken stil är det på Studio Langers porträttbilder?

Emelie gillar att arbete med porträttfoto utomhus. Mycket på grund av det naturliga ljuset, men hon är förtjust i naturen i alla dessa skepnader – och i gamla slitna industrilokaler. Resultatet är levande och samtidigt slitet, opolerat, inte så stelt.

Jag behöver en fotograf som tar porträtt – vad är det för pris?

Kostnad för porträttfotografering varierar. Modeporträtt är kreativa till sin natur, och det är omöjligt att sätta ett fast pris. Ta kontakt med oss här, så lyssnar vi in vad du behöver och ger dig en prisindikation.