När du anlitar Studio Langer för reklamfotografering lämnas ingenting åt slumpen. I produktionen ingår set design och byggnation av miljöer, val av möbler/rekvisita och självklart ljussättning. Om du som reklambyrå inte har anlitat modeller för medverkan i reklambilderna har Studio Langer goda samarbeten med duktiga fotomodeller.

Det är bekvämt att köpa reklamfoto från Studio Langer

Som reklambyrå behöver du inte vara med under produktionen. Vi är vana vid att leverera ett färdigt resultat, utifrån en kravspec där kundens grafiska profil är en viktig del. Men vänta dig inte det förväntade! Emelie Langer har en egen stil, och även om ramarna är snäva kommer hon att leverera något som bär hennes signum. Det är också därför hennes bilder har figurerat i bland annat Plaza.

Erbjuder ni reklamfotografering till alla reklambyråer?

Inom lifestyle och commercial vänder vi oss främst till byråer i Stockholm och Dalarna, men självklart är vi intresserade även av uppdrag på annan geografisk ort. Speciellt om det är ett uppdrag som lämnar utrymme för den kreativa friheten. Hör av dig! Ta kontakt här.

Jag vill se smakprov på reklambilder

I slidern här ovanför finns smakprov på utvalda reklambilder som är signerade Studio Langers reklamfoto. Bläddra och titta om det är någon av bilderna du gillar extra mycket. Önskas fler smakprov går detta att ordna.