Letar ni Stylist / Set Designer?
Jag arbetar med företag och privatpersoner
Kontakt
STYLING FÖRETAG / PRIVATPERSON
Vilka anlitar Emelie Langer för styling?

Vanligtvis är det företag som säljer inredning, köksprodukter, förbrukningsprodukter och kosmetik. Det kan vara till annonser till webbplatser och tidningar.

För privatpersoner är det styling inför försäljning eller förändring i hemmet. Det kan vara allt från ett rum till en uteplats. Allt utifrån dina önskemål.

Styling privatpersoner- hur går det till?

Vårt första möte är alltid kostnadsfritt där vi tillsammans diskuterar tankar och idéer om projektet. Det kan var allt i från en uteplats till ett rum. Vad du önskar hjälp med helt enkelt. Jag stylar hem med enkla medel och tipsar om hur man kan göra.
Andra mötet ger jag en moodboard på ert projekt, på idéer till färgval, möbler, tyger etc.
När ni godkänt går vi vidare med inköp.

Pris: Offert

Inredningskonsultation över mail

Du som är inredningsintresserad men kanske inte får till de sista detaljerna, till dig kan jag erbjuda konsultation över mail.
Du skickar in foton på ditt projekt och berättar om känslan du önskar. Sedan sätter jag ihop en moodboard och ställen där du kan köpa in inredningen. Mötet brukar ta 1 timme.

Pris: 2000kr inkl moms.

Försäljningsstyling- enkel (Privatperson)

Jag kan hjälpa er med en enkel styling i form av dekorationer, kuddar, textilier, blommor, badrumsartiklar, köksartiklar etc. För att höja känslan över objektet.
Vi utgår från de möbler ni har och jag adderar mina dekorationer.
Mina dekorationer är utlånade tills visningarna är över.

Pris:
2700kr/rum inkl moms